Programma 30 juni 2018

https://tournify.nl/live/tondejongjeugdtoernooi

 

Wij blijven toch altijd tot het laatste moment wachten, want het zou zo maar kunnen zijn dat er nog een team wilt inhaken en dat kan dan natuurlijk altijd als er nog een plekje is. Dan kost het nog wat moeite en wat puzzelwerk om het allemaal zo goed mogelijk in te delen. Maar hier is het dan het programma voor 30 juni 2018!!

 

* schrijf- en drukfouten onder voorbehoud

UITERSTE INSCHRIJFDATUM 10 JUNI A.S.!!

30 JUNI 2018 - Editie nr. 4

Op dit moment zijn we meer in de ban van het koude vriesweer en hopen we allemaal nog een tijdje te kunnen schaatsen. Maar op 30 juni a.s. hopen wij toch op een heerlijk zonnetje en goed voetbalweer. Schrijf je in voor Editie nr. 4. Maak je eigen vriendenteam of kom met je huidige team op het gezelligste jeugdtoernooi! Stuur een mail voor het inschrijfformulier naar inschrijven@tondejongjeugdtoernooi.nl

30 Juni 2018 - Editie nr. 4

Wij zijn er weer druk mee bezig! Editie nr. 4 van het gezelligste, sportiefste afsluitende toernooi van het voetbalseizoen op de velden van Sporting Krommenie komt er weer aan. Maak je eigen vriendenteam of kom met je huidige voetbalteam voor een 8x8 toernooi. Wij maken dit jaar weer plek voor de volgende leeftijdscategorieën: O9- O10 / O12 - O13 / O15 - O16 / O17 - O18 meidenteams: O13 / O15 Vol=Vol! Inschrijfformulieren aan te vragen per mail inschrijven@tondejongjeugdtoernooi.nl Altijd prijs, goed gevulde lunch, gezelligheid, sportiviteit en naast het toernooi andere activiteiten op het sportpark.